Ruim 10 jaar ervaring

In 2009 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Communication aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Van 2010 tot 2016 heb ik bij verschillende organisaties een coördinerende marketingfunctie bekleed en van 2016 tot medio 2017 een managersfunctie. In 2017 ben ik als zelfstandige verder gegaan onder de naam Mila Marketing om ondernemers te kunnen helpen hun (online) zichtbaarheid te verbeteren.

Het grafische aspect heeft mij van jongs af aan al geïnteresseerd, ik was altijd al met kleurpotloden in de weer om van alles te tekenen. Mijn interesse voor online zichtbaarheid ontwikkelde zich tijdens mijn HBO studie, toen ik in het eerste jaar een website moest bouwen in Dreamweaver.

Ik heb oog voor detail, werk gedetailleerd en kijk altijd naar hoe ik iets kan verbeteren, zowel visueel als inhoudelijk. Daarnaast werk ik graag planmatig en doelgericht. Mijn werkwijze is duidelijk, transparant en persoonlijk. In plaats van op afstand opdrachten uit te voeren, maak ik graag deel uit van het team binnen de organisatie en adviseer ik daar waar nodig en waar gevraagd.

Zoek jij tijdelijke ondersteuning op gebied van marketing?

Dit kan voor korte termijn, maar ook voor lange termijn. En spreekt mijn werk en mijn werkwijze jou aan? Neem dan snel contact met mij op om nader kennis te maken.

Neem contact met mij op

Bel of app mij

06-46288302

Stuur mij een e-mail

simone@milamarketing.nl

Volg Mila Marketing op Instagram

/mila_online_marketing

Deze klanten gingen je voor