E-commerce manager

Wil je graag een webshop beginnen of heb je een online webwinkel die verder geprofessionaliseerd moet worden? Maar heb je de vakkundige kennis of capaciteit onvoldoende in huis om dit van de grond te krijgen? Dan heb je een goede e-commerce manager nodig. Laat mij je helpen!

Als e-commerce manager ga ik samen met het e-commerce team aan de slag met de online bedrijfsstrategie. Als spin in het web zit ik bovenop alle aspecten die betrekking hebben op het succes van de webshop. Hierbij werk ik nauw samen met het e-commerce team, de developers en designers om de webshop optimaal te laten functioneren en te verbeteren.

Ik hou de inhoud en het functioneren van de webshop in de gaten. En ik monitor de webshop statistieken in Analytics om te kijken hoe bezoekers door de shop navigeren en waar mogelijke knelpunten zitten. Samen met het e-commerce team lossen we dit op. Doordat ik goed op de hoogte ben van de laatste technologische ontwikkelen van het e-commerce systeem kan ik tijdig advies geven over de nodige verbeteringen. Tijdens het project hou ik grip op de bepaling van de strategie en zorgt dat deze in lijn is met de lange en korte termijndoelen van het bedrijf.

Webshop beginnen

Als je een online webwinkel wilt opzetten dan help ik jou bij het in kaart brengen van de vereisten van een professionele webshop die bij jouw bedrijfsstrategie past. Ik zoek de juiste e-commerce partner om de webshop te laten bouwen. En ben het aanspreekpunt voor beide partijen gedurende het hele project. Ik ondersteun en train de collega’s die met het systeem moeten werken. En bied een helpende hand bij het vullen van het productinformatie managementsysteem (PIM systeem). Omdat het online verkopen pas begint na livegang van de webshop, kan ik je ook na livegang blijven ondersteunen en adviseren.

Enkele voorbeelden van mijn werk als e-commerce manager

Ik werk graag met jou samen!

Ben jij klaar voor online verkopen? Wil je op korte termijn grote stappen nemen met een bestaande webshop of nieuwe webwinkel? Neem dan contact met mij op. Ik laat je graag weten wat ik voor jou kan betekenen.

Neem contact met mij op

Stuur mij een e-mail

welkom@milamarketing.nl

Volg Mila Marketing op Instagram

/mila_online_marketing

Volg Mila Marketing op Facebook

/milaonlinemarketing