Projectmanagement E-commerce

Op zoek naar een goede E-commerce manager? Dan zit je bij ons goed. Wij kunnen al het werk uit handen nemen: Van het vinden van geschikte webshop software tot en met het vullen van het PIM systeem.

Wil je graag online webwinkel beginnen of heb je een webshop die verder geprofessionaliseerd moet worden? En heb je de vakkundige kennis of capaciteit onvoldoende in huis om dit van de grond te krijgen? Laat ons je helpen! Wij hebben de kennis in huis en kunnen indien gewenst al het werk uit handen nemen.

Webshop beginnen

Als je een online webwinkel wilt opzetten dan helpen we jou bij het in kaart brengen van de vereisten van een professionele webshop die bij jouw bedrijfsstrategie past. We faciliteren de selectieprocedure om een goede e-commerce partner (webshop bouwer) te vinden. En managen het gehele project vanaf de start. We ondersteunen en trainen de collega’s die met het systeem moeten werken. En bieden een helpende hand bij het vullen van het productinformatie managementsysteem (PIM systeem). Omdat het online verkopen pas begint na livegang van de webshop, kunnen wij je ook na livegang blijven ondersteunen en adviseren.

Professionele webshop

Wil je je bestaande webshop verder professionaliseren? Ook dan kunnen wij je helpen. We gaan samen kijken naar de mogelijkheden van het systeem en de online wensen (strategie) van jouw organisatie. Op basis daarvan maken we een strategisch plan en gaan we aan de slag. Ook hier managen het gehele project. En kunnen we op de lange termijn blijven ondersteunen en adviseren.

Waar werken we aan

Wij werken graag met jou samen!

Ben jij klaar voor online verkopen? Wil je op korte termijn grote stappen nemen met een bestaande webshop of nieuwe webwinkel? Neem dan contact met ons op. Wij laten je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Bel of app met ons

06-46288302

Stuur ons een e-mail

welkom@milamarketing.nl

Volg ons op Instagram

/mila_online_marketing