Ik help bedrijven graag met de email marketing. Hiervoor maak ik gebruik van de online tool Mailchimp. Mailchimp is een gebruiksvriendelijke online tool om de email marketing goed te beheren. Binnen de tool kun je verschillende maillijsten aanmaken, email templates ontwerpen met de template builder of eigen templates inladen en geautomatiseerde mailings voorbereiden.

Voor een goede customer journey is een email marketing tool als Mailchimp haast onmisbaar. Ook met oog op de aankomende nieuwe wet persoonsgegevens die in mei dit jaar ingaat, de AVG, is Mailchimp een uitstekende tool. Mailchimp wordt op dit moment klaargestoomd voor de nieuwe AVG wet, met nog meer toepassingen om jouw email marketing volgens deze nieuwe wet op orde te krijgen.

Vrijwel al mijn klanten maken gebruik van Mailchimp. Voor het bedrijf CSC Sport gebruik ik Mailchimp voor het uitnodigen van relaties voor evenementen als de Rabo Eurohockey Championships 2017, voor het uitnodigen van relaties ten behoeve van seminars voor voetbalclubs, hockeyclubs en gemeenten en adviesbureaus en voor het uitnodigen van relaties voor de komende Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 dat in juni dit jaar plaats vindt.

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen:

  • Inrichten van Mailchimp: denk aan juiste afzendergegevens, juiste verzendwijze en eventuele externe koppelingen maken, juiste formulieren klaarmaken (straks ook AVG proof).
  • Opmaken van de templates.
  • Instellen van de marketing automation.
  • Invoeren van de juiste maillijsten.
  • En het daadwerkelijk versturen van de mailings met bijbehorende rapportages klaarmaken voor de klant.

Benieuwd naar Mailchimp? Bekijk de mogelijkheden of neem contact op voor een persoonlijke uitleg.