Afgelopen tijd ben ik bezig geweest met een leuke klus voor de stichting Kune Zuva. Kune Zuva is een Nederlandse stichting die zich richt op mensen in Afrika, die het door omstandigheden moeilijk hebben. Vaak is het voor hen mogelijk, met wat steun, een flinke sprong vooruit te maken. Dit doet Kune Zuva door de middelen optimaal in te zetten voor het opzetten, begeleiden en (mede) financieren van kleinschalige projecten.

De stichting focust zich voornamelijk op scholen, opleiding en achtergestelde groepen. Kenmerkend aan de huidige projecten is dat ze zijn gericht op individuen, en kleine groepen. Samen met deze personen is gekeken naar de beste manier om hen behulpzaam te zijn.

Infographic

Om het werk en de resultaten van Kune Zuva op een creatieve wijze inzichtelijk te maken heb ik voor hen een infographic ontworpen. In het ontwerp is rekening gehouden met de huisstijlkleuren van Kune Zuva en de omgeving waar de projecten plaatsvinden.

Ontwerpwedstrijd TechSoup

Tijdens het maken van dit project werd Kune Zuva uitgenodigd deel te nemen aan een ontwerpwedstrijd van TechSoup Nederland. Deze infographic is uitgekozen voor deze ontwerpwedstrijd. Vanaf maandag 18 september t/m vrijdag 29 september kan er gestemd worden op de ingezonden ontwerpen. De winnaar wint een geldbedrag die geheel ten goede komt van de stichting waar het ontwerp voor ingezonden is.

Help Kune Zuva winnen

Wil je net als wij dat Kune Zuva het geldbedrag ontvangt, zodat ze deze in de opleidingsprojecten in Afrika kan steken? Breng dan je stem uit op de website van Techsoup.