Voor de stichting Kune Zuva heb ik een infographic ontworpen. Deze infographic hebben we ingestuurd om deel te nemen aan de ontwerpwedstrijd van Techsoup Nederland en deze infographic is verkozen tot beste ontwerp!

Een geldbedrag van 2000USD

De eerste prijs is een geldbedrag van 2000 USD (1.720 euro) dat geheel ten goede komt aan de projecten in Afrika van stichting Kune Zuva. Samen met Kune Zuva hebben we ervoor gekozen om een individueel persoon financieel te ondersteunen zodat zij haar studie af kan ronden.

Kune Zuva

Stichting Kune Zuva is een Nederlandse stichting die zich richt op mensen in Afrika, die het door omstandigheden moeilijk hebben. Vaak is het voor hen mogelijk, met wat steun, een flinke sprong vooruit te maken. Dit doet Kune Zuva door de middelen optimaal in te zetten voor het opzetten, begeleiden en (mede) financieren van kleinschalige projecten. De stichting focust zich voornamelijk op scholen, opleiding en achtergestelde groepen. Kenmerkend aan de huidige projecten is dat ze zijn gericht op individuen, en kleine groepen. Samen met deze personen is gekeken naar de beste manier om hen behulpzaam te zijn.

 

Techsoup Nederland

Techsoup is een wereldwijde organisatie die technologie oplossingen en vaardigheden levert aan maatschappelijke organisaties om hen te helpen hun doel te bereiken. Als een betrouwbare partner voor bijna drie decennia, levert TechSoup zowel de digitale platforms als de persoonlijke ervaring die mensen in staat stellen om samen te werken aan een meer rechtvaardige wereld.

 

Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor het stemmen en delen!