RTS had al langer de wens om haar digitale catalogus ook online beschikbaar te hebben voor haar klanten. De online versie van de catalogus laat net als de digitale versie de voorraadartikelen zien en geeft klanten de gelegenheid om sneller en gemakkelijker door de catalogus te bladeren. Ook is het bijwerken van het assortiment gemakkelijker met de komst van de online versie. Deze duurzame keuze van RTS verlaagd tevens de kosten van het drukwerk.

Voor de inrichting van de online catalogus hebben we gekozen meteen gebruik te maken van een e-commerce module (Woocommerce). Mocht RTS in de toekomst klanten de mogelijkheid willen bieden om online bestellingen te kunnen plaatsen, dan hebben ze met de inrichting van deze online catalogus vast een goede basis.

RTS richt zich met opbouwsystemen en componenten zoals aluminium profielsystemen, panelen en accessoires op de carrosseriebouw. Met sterke merken en toegewijde partners bouwen ze het marktaandeel als adviserende partner van de carrosseriebouw ieder jaar verder uit.