Marc Wegter
Directeur Wegter

Simone staat ons met veel succes bij als projectleider in de ontwikkeling van onze nieuw webshop platformen. Een intensieve zoektocht naar het waarom en hoe van onze aanwezigheid online. Simone geeft blijk van een grote inzet, kennis van zaken, nieuwsgierigheid en de wil om verder te komen. Ze is constructief en heeft een open houding.

Bart van Wegen
Directeur RTS

Eerder werkte RTS samen met een extern marketingbureau, waarvan meerdere medewerkers zich af en toe met de marketing van ons bedrijf bezig hielden. Projecten verliepen daardoor traag en inhoudelijk bracht ’t weinig verrassends. Omdat ons bedrijf te klein is voor een interne marketing medewerker moesten we extern op zoek naar ’n verbetering in onze communicatie. In Mila Marketing zien we de voordelen van expertise van ’n extern bureau gecombineerd met de betrokkenheid van een eigen medewerker terug. Simone begreep snel welke plek ons bedrijf in de carrosseriemarkt inneemt waardoor ze onze communicatie naar ’n hoger niveau kon brengen. RTS collega’s werken graag met haar samen waardoor de middelen die ze ontwikkelt ook echt kloppen bij onze bedrijfscultuur. Met Simone kunnen we RTS daardoor nog beter een sterkere plek in de markt geven!

Carmen Hemel
Marketing & Communications Manager

Simone heeft ons via Mila Marketing de afgelopen jaren met verschillende projecten vooruit geholpen. Met haar ervaring op het gebied van digitale marketing helpt ze ons waar kennis en tijd in het interne marketingteam ontbreekt. Ze opereert daarin zelfstandig en heeft aan weinig woorden genoeg, iets dat de samenwerking erg efficiënt maakt. Ze heeft een meedenkende houding en heldere werkwijze.

André Ceelen
Directeur CSC Sport

Simone heeft ons met veel succes geholpen bij het ontwerpen en doorvoeren van een nieuwe huisstijl. Simone is opzoek gegaan naar een nieuw logo wat bij ons bedrijf past en heeft daarbij alle documentatie, websites, promotieartikelen etc. ontworpen. Tevens heeft ze CSC Sport het afgelopen jaar geadviseerd en veel bijgeleerd betreffende marketingzaken. Simone heeft ontzettend veel inzet getoond en ons op weg geholpen structuur aan te brengen in de nieuwe huisstijl en in uiting van ons bedrijf. Door haar nieuwsgierigheid en interesse heeft ze bij CSC Sport een plekje veroverd en wordt ze als gewaardeerde ‘’collega’’ gezien. Wij ervaren de samenwerking met Simone als zeer prettig en hopen in de toekomst deze samenwerking voort te zetten.