Mariska van Beek
Eigenaar

Mila Marketing heb ik leren kennen als een enthousiaste en zeer vakkundige vrouw. Ze is creatief, denkt mee en een stapje vooruit; het is fijn om met haar samen te werken!

Ellen Barkse-Leerkotte
Marketing & Communication manager

De samenwerking verloopt altijd prettig. Mila Marketing leeft zich in in de organisatie en haar werk sluit perfect aan bij de bedrijfsstrategie. Ze is thuis in veel marketingdisciplines en dat maakt dit Mila Marketing een fantastisch bureau om mee samen te werken!

Nanda Meijerink
Creative Marketeer

Mila Marketing heeft het volledige projectmanagement rondom drie webshops en een website van ons overgenomen. Ze heeft veel kennis in huis op het gebied van communicatie en (online)marketing. Daarnaast denkt ze goed mee met het bedrijf en is ze goed bereikbaar. Ze heeft de marketing afdeling binnen het bedrijf erg vooruit geholpen. Kortom een hele fijne samenwerking!

Carmen Hemel
Marketing & Communications Manager

Mila Marketing heeft ons de afgelopen jaren met verschillende projecten vooruit geholpen. Met haar ervaring op het gebied van digitale marketing helpt ze ons waar kennis en tijd in het interne marketingteam ontbreekt. Ze opereert daarin zelfstandig en heeft aan weinig woorden genoeg, iets dat de samenwerking erg efficiënt maakt. Ze heeft een meedenkende houding en heldere werkwijze.

André Ceelen
Directeur

Mila Marketing heeft ons met veel succes geholpen bij het ontwerpen en doorvoeren van een nieuwe huisstijl. Ze is opzoek gegaan naar een nieuw logo wat bij ons bedrijf past en heeft daarbij alle documentatie, websites, promotieartikelen etc. ontworpen. Tevens heeft ze CSC Sport het afgelopen jaar geadviseerd en veel bijgeleerd betreffende marketingzaken. Ze heeft ontzettend veel inzet getoond en ons op weg geholpen structuur aan te brengen in de nieuwe huisstijl en in uiting van ons bedrijf. Door haar nieuwsgierigheid en interesse heeft ze bij CSC Sport een plekje veroverd en wordt ze als gewaardeerde ‘’collega’’ gezien. Wij ervaren de samenwerking met Mila Marketing als zeer prettig en hopen in de toekomst deze samenwerking voort te zetten.

Bart van Wegen
Directeur

Eerder werkte RTS samen met een extern marketingbureau, waarvan meerdere medewerkers zich af en toe met de marketing van ons bedrijf bezig hielden. Projecten verliepen daardoor traag en inhoudelijk bracht ’t weinig verrassends. Omdat ons bedrijf te klein is voor een interne marketing medewerker moesten we extern op zoek naar ’n verbetering in onze communicatie. In Mila Marketing zien we de voordelen van expertise van ’n extern bureau gecombineerd met de betrokkenheid van een eigen medewerker terug. Ze begreep snel welke plek ons bedrijf in de carrosseriemarkt inneemt waardoor ze onze communicatie naar ’n hoger niveau kon brengen. RTS collega’s werken graag met haar samen waardoor de middelen die ze ontwikkelt ook echt kloppen bij onze bedrijfscultuur. Met Mila Marketing kunnen we RTS daardoor nog beter een sterkere plek in de markt geven!