Marketeer sinds 2009

Vol passie en enthousiasme help ik jou!

Mijn werk als marketeer is zeer gevarieerd. Dat maakt het vakgebied ook zo leuk en interessant. Als marketeer, bij welk bedrijf en in welke functie dan ook, hou je je bezig met het ontwerpen van huisstijldragers en webdesign, content schrijven, webshop assortiment bijhouden, social media campagnes bedenken en uitvoeren, e-mailcampagnes bedenken en uitvoeren, SEO & SEA uitvoeren, video’s en foto’s maken en/of bewerken.

Maar ook het aansturen van en samenwerken met externe partners, opzetten en uitvoeren van de marketingstrategie, monitoren van het effect van de verschillende marketinguitingen, waar nodig bijsturen om de vastgestelde KPI’s te behalen.

Je kunt je natuurlijk specialiseren in een bepaalde richting. Ik heb ervoor gekozen zo breed mogelijk te zijn, want dan kan ik mijn klanten in alle facetten van de marketing van het juiste advies voorzien. Op deze pagina vind je een greep uit het werk dat ik voor mijn klanten heb gerealiseerd.

Deze marketeer werkt graag met jou samen!

Mijn werkwijze is duidelijk, transparant en persoonlijk. In plaats van op afstand opdrachten uit te voeren, maak ik graag deel uit van het team binnen de organisatie en adviseer ik daar waar nodig en waar gevraagd.

Neem contact met mij op

Stuur mij een e-mail

welkom@milamarketing.nl

Volg Mila Marketing op Instagram

/mila_online_marketing

Volg Mila Marketing op Facebook

/milaonlinemarketing

Verzenden