Zoekmachine Marketing

Goed gevonden worden in een online zoekmachine zoals Google. Dat wil toch iedereen? Ik kan jou hierbij helpen. Dit doe ik op twee manieren:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ik zorg ervoor dat de belangrijkste pagina’s in de website of webshop voorzien zijn van de juiste titel en meta beschrijving en ik kijk ook naar de opbouw van de url. Hier gaat een online zoekwoorden onderzoek aan vooraf. In overleg met jou en aan de hand van de zoekwoordentools die ik gebruik, bepaal ik de belangrijkste zoekwoorden. Hier ga ik de pagina’s mee optimaliseren. De geoptimaliseerde pagina’s ga ik volgen in Google. Waar nodig stuur ik bij, zodat de pagina’s kunnen blijven groeien in Google ranking of hun goede ranking in Google blijven behouden.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil je niet wachten tot jouw pagina’s gaan groeien in de Google ranking maar wil je meteen goed gevonden worden. Dan ga je adverteren in Google met behulp van Google Ads. Ik kan je hierbij helpen. Ook hier gaat een online zoekwoorden onderzoek aan vooraf. Daarna ga ik de advertentiecampagnes in Google Ads opstellen en geef ik advies over het in te zetten budget. Jij beslist uiteindelijk hoeveel je wil betalen voor de advertentie. Eenmaal geactiveerd zal ik de advertenties blijven monitoren en daar waar nodig bijstellen zodat deze goed getoond blijven. Indien wenselijk kan ik tevens de landingspagina’s ten behoeve van de Google Ads campagnes in jouw website of webshop opmaken en beheren.

Enkele voorbeelden van mijn werk

Ik werk graag met jou samen!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het vindbaar maken van je website of webshop? Neem dan contact met mij op. Ik laat je graag weten wat ik voor jou kan betekenen.

Neem contact met mij op

Stuur mij een e-mail

welkom@milamarketing.nl

Volg Mila Marketing op Instagram

/mila_online_marketing