Zoekmachine Marketing

Goed gevonden worden in een online zoekmachine zoals Google. Dat wil toch iedereen? Wij kunnen jou hierbij helpen. Dit doen wij op twee manieren:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij zorgen ervoor dat de belangrijkste pagina’s in de website of webshop voorzien zijn van de juiste titel en meta beschrijving en we kijken ook naar de opbouw van de url. Hier gaat een online zoekwoorden onderzoek aan vooraf. In overleg met de klant en aan de hand van onze zoekwoordentools bepalen we de belangrijkste zoekwoorden en gaan hiermee de pagina’s optimaliseren. De geoptimaliseerde pagina’s gaan we volgen in Google. Waar nodig sturen bij, zodat de pagina’s kunnen blijven groeien in Google ranking of hun goede ranking in Google blijven behouden.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil je niet wachten tot jouw pagina’s gaan groeien in de Google ranking maar wil je meteen goed gevonden worden. Dan ga je adverteren in Google met behulp van Google Ads. Wij kunnen jou hierbij helpen. Ook hier gaat een online zoekwoorden onderzoek aan vooraf. Daarna gaan wij de advertenties in Google Ads opstellen en adviseren we de klant over het in te zetten budget. Onze klant beslist uiteindelijk hoeveel hij wil betalen voor de advertentie. Eenmaal geactiveerd zullen wij de advertenties blijven monitoren en daar waar nodig bijstellen zodat deze goed getoond blijven. Indien wenselijk kunnen wij tevens de landingspagina’s voor onze klanten opmaken en beheren.

Waar werken we aan

Wij werken graag met jou samen!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het vindbaar maken van je website of webshop? Neem dan contact met ons op. Wij laten je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Bel of app met ons

06-46288302

Stuur ons een e-mail

welkom@milamarketing.nl

Volg ons op Instagram

/mila_online_marketing